Rektörümüz Iğdır Valiliği Tarafından Düzenlenen “Başarı Bedel İster” Programına Katıldı

Iğdır Valiliği tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında akademisyen ve aynı zamanda şair olan Prof. Dr. Nurullah Genç, Iğdır Kültür Merkezinde Iğdırlı vatandaşlarla bir araya gelerek, ''Başarı Bedel İster'' adlı söyleşisini gerçekleştirdi.

Programa; Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, kamu kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şair Prof. Dr. Genç, hayatta başarılı olmanın, kimi önemli vasıflara sahip olmayı zorunlu kıldığını belirterek örneklerle sık sık kendi yaşamından anektodlar aktararak anlattı.

Hedeflere ulaşmanın yolunun iman, azim, cesaret, sabır ve dua gibi aşamalardan geçtiğini ifade eden Genç, insanlık tarihinden verdiği ilginç misallerle söyleşisini renklendirdi. Programın sonunda Iğdır Valisi Enver Ünlü, söyleşi sonunda Genç’e teşekkürlerini sunarak kendisine Iğdır Şehitleri Anıtı plaketini takdim etti.

Söyleşi programı ile ilgili değerlendirmede bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Hakkı Alma da, bu gibi etkinliklerin gençlerin gelişimi için çok önemli olduğunu belirtti.