Rektörümüz Sosyal Sorumluluk Projelerine Destek Vermeye Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor.

Son olarak Fen Edebiyat Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Adem Yulu tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Üniversitemizde okuyan yabancı uyruklu öğrenciler için bir etkinlik düzenlenirken, Rektör Alma da etkinliğe katılım sağlayarak kampanyaya destek verdi.

Yeşilay Iğdır Şubesinin de destek verdiği bot kampanyasında 100’e yakın öğrenciye bot dağıtıldı. Özellikle Uganda, Gana, Somali, Zimbabve ve Sudan gibi Afrika’nın farklı ülkelerinden gelen öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi olarak öğrencilerin daima yanında olduklarını ve her konuda kendilerine destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi. Sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaştırılması gerektiğinin altını da çizen Rektör Alma, böylesine önemli projelere destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.